Studio kuhinj BTC - Hala 9, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana


Odprto DAN KÜCHEN BTC:

Pon - Pet - 9:00 - 20:00
Sobota - 9:00 - 17:00
Nedelje in prazniki - Zaprto    Kje se nahajamo


Izkoristite posebno ponudbo: HITRI POTROŠNIŠKI KREDIT do 36 mesecev (sklenitev takoj v poslovalnici)

Splošni pogoji poslovanja

www.dankuchen-ljubljana.si je trgovina, s katero upravlja podjetje DK Skupina d.o.o., v nadaljevanju »ponudnik«. Z uporabo spletne strani se strinjate z navedenimi pogoji, zato je zaželeno, da si jih preberete. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu www.dankuchen-ljubljana.si kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila.
Splošni pogoji trgovine www.dankuchen-ljubljana.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)
dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbiv naših trgovinah, naj bi bil dobavljiv v dogovorjenem razumljivem roku)
vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza
način plačila in dostave
časovno veljavnost ponudbe
rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka
pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Trgovina Dankuchen jamči za varnost osebnih podatkov in z njimi ravna v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim, oz. nepooblaščenim osebam. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, e-novic) in ostalo potrebno komunikacijo.

CENE

Vse cene so navedene v EUR in vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in plača dogovorjeni avans.
Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena na sedežu prodajalca ali v poslovni enoti. Navodila tukaj na koraku št. 9.

NAČINI PLAČILA

Poslovalnica Dankuchen nudi naslednje oblike plačila:

DOBAVA

Rok dobave je odvisen od zaloge in proizvodnje pri proizvajalcu oz. dobavitelju. Rok začne veljati od dneva plačila oz. kadar stranka potrdi nakup. Predvideni rok dobave je približno 8 tednov.

MONTAŽA

Dostava in montaža kuhinje je za naše kupce brezplačna. Vgradnja aparatov se plača na dan montaže monterju po veljavnem ceniku ( velja samo za aparate, ki niso kupljeni v naši trgovini ).

VRAČILO IZDELKA

Trgovina Dankuchen vam nudi pravico do odstopa od nakupa. V roku 21 dni, lahko kupec odstopi od nakupa brez stroškov stornacije.

Pomembno:

Vrnjen izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan, netestiran in v nespremenjeni količini. Prav tako mora biti izdelek vrnjen v originalni embalaži z vsemi priročniki in garancijo. Pri vračilu naj bo priložena tudi kopija računa in številka vašega TRR. Za vračilo kupnine, gotovine ne izplačujemo. Po pregledu izdelka vam bomo v najkrajšem možnem času kupnino vrnili, najkasneje pa v roku 30 dni. V kolikor bi želeli vrniti izdelek plačan s plačilno oz. kreditno kartico, plačanih provizij ne vračamo. Vrne se le osnovni znesek.

Pri vračanju izdelka ponudnik ne krije stroškov pošiljanja, ampak kupec. Razen v primerih kjer je ponudnik odgovoren za napako. Prav tako paketov z odkupnino ne sprejemamo.

Vračilo izdelka pa ni možno v naslednjih primerih oz. ima ponudnik pravico zaračunati primerno odškodnino:

je izdelek rabljen ali pa so vidni sledovi uporabe
je embalaža ali izdelek poškodovan, umazan, ni originalne embalaže in ostalih potrebnih dodatkov
izdelkih narejenih oz. dobavljenih po naročilu

Možnost vračila izdelka ni namenjeno temu, da bi kupec izdelek testiral 14 dni nato pa ga vrnil, je samo garancija, ker si izdelka niste mogli fizično ogledati pred nakupom, da če vam ni všeč ga lahko vrnete. Se pravi, pazljivo odprite embalažo, oglejte si izdelek, v kolikor vam ni všeč ga previdno zapakirajte in vrnite nazaj na naš naslov. Glede nakupakuhinje ni možnega vračila kupnine, ker se kuhinje izdelajo po naročilu samo za vas v Avstriji in jih nato pošljemo v Slovenijo. Ob nakupu vam svetujemo, da se oglasite v naši poslovalnici in si ogledate kuhinje ter se posvetujete z našimi svetovalci.

GARANCIJA

Vsi izdelki v Trgovini Dankuchen imajo garancijo. Ta je navedena na garancijskem listu. Garancija je zagotovilo proizvajalca, da bo izdelek v času garancije deloval brez napak ob pravilnem ravnanju. Če kljub temu pride do napake, bo pooblaščen servis izdelek brezplačno popravil najkasneje v roku 45 dni po prejetju izdelka na servis. Po preteku tega roka bodo izdeleki zamenjani z enakim novim brezhibnim izdelkom. V primeru, da pokvarjeni izdelek ni identično zamenljiv ga bodo zamenjali z najmanj enakovrednim izdelkom. Če tudi to ni mogoče, pooblaščen servis izda »izjavo o nepopravljivosti«. Na podlagi sledeče izjave vam izdamo dobropis na podlagi katerega si lahko iz naše ponudbe izberete nov izdelek v enaki vrednosti, kot je bila vrednost nakupa izdelka z napako.

Garancija na leseni del kuhinje je 5 let, na vodila pa velja trajna garancija.

Garancijski list je v večini primerov priložen samemu izdelku oz. paketu. Na njem je naveden pooblaščen servis in garancijski rok. Garancijo lahko uveljavljate neposredno pri pooblačenem servisu ali pri nas. Priporočamo pa, da garancijo uveljavljate neposredno pri pooblaščenem servisu, saj je takšen postopek hitrejši vsaj za nekaj dni.

Pri pošiljanju na servis priložite paketu kopijo računa, garancijski list in kratek dopis z opisom napake. Dopišite pa tudi kontaktne podatke.

ODGOVORNOST PRODAJALCA

Trgovina Dankuchen se trudi zagotoviti pravilnost vseh podatkov na strani, žal pa zaradi stalnega spreminjanja cen, dnevnih menjav izdelkov lahko pride tudi do napake. Zato si pridružujemo pravico do spremembe cen in konfiguracij brez predhodne najave, pridružujemo si pravico do napak v cenah, pomot, tehničnih sprememb, možnost dobav, sprememb postopkov. Slike, ki so objavljene na spletni strani so lahko simbolične. Pridružujemo si pravico do stornacije naročila brez obvestila v kolikor je ta nepopolno izpolnjen (napačen telefonski kontakt, e-pošta, naslov za dostavo itd.). Za morebitne napake se iskreno opravičujemo.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo:

od ponedeljka do petka od 9:00 do 20:00
v soboto od 9:00 do 17:00
24 ur na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontakti:

Telefon: 041/212-760, 059 971 040
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Želimo vam, da si zagotovite obilo lepih nakupov.

Vaša ekipa Dankuchen

DK Skupina d.o.o.
Kamniška cesta 30
1235 Radomlje
SI94047057

Na socialnih omrežjih


Najdete nas tudi na socialnih omrežjih!

P.E. KRANJ

STUDIO KUHINJ KRANJ

PC Šenčur, Poslovna cona A 2
4208 Šenčur

www.dankuchen-kranj.si