Studio kuhinj BTC - Hala 9, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana


Odprto DAN KÜCHEN BTC:

Pon - Pet - 9:00 - 20:00
Sobota - 9:00 - 17:00
Nedelje in prazniki - Zaprto    Kje se nahajamo


Izkoristite posebno ponudbo: HITRI POTROŠNIŠKI KREDIT do 36 mesecev (sklenitev takoj v poslovalnici)

DAN KÜCHEN

Zakaj izbrati DANKUCHEN ?

Vabimo vas, da nas obiščete na novi lokaciji v Kranju - Pot za Krajem 38, 4000 Kranj. Predstavili vam bomo našo kvalitetno , ugodno ponudbo kuhinj in kuhinjskih elementov. Ne zamudite akcijske prodaje kuhinj, kuhinjskih elementov, pribora in ostale ponudbe.

Kuhinje DANKUCHEN so eden izmed vodilnih poizvajalcev kuhinj. V naši ponudbi progama kuhinj in bele tehnike, lahko izbirate med kakovostnimi proizvajalci. Omogočamo vam akcije, popuste, in odprodajo kuhinjske opreme.

Pridite in se prepričajte. Garantiramo da ne boste odšli razočarani.

Kuhinja je prostor, brez katerega si ne predstavljamo doma in prijetnega življenja. Dajte v vaš kuhinjski prostor kuhinjo, ki vas bo navduševala desetletja, ki bo vaš prostor okrasila s prijetno toplino in obenem služila...

"Kuhinje, v katere se zaljubite..."

 

Zakaj izbrati našo kuhinjo ?

Uspešno podjetje DAN KÜCHEN je prepoznavno po stalnih inovacijah in uveljavljanju vedno novih tehnologij. DAN vedno prepozna potrebe svojih kupcev in jim tudi z veseljem ustreže. Zato se vedno korak pred konkurenco. Če želite bivati v prijetnem okolju in veste kaj želite.. izberite DanKüchen kuhinjo.

Pri DAN KUCHEN sta vedno na prvem mestu kvaliteta in dolga življenska doba. DAN-ove kuhinje so prepoznavne po svojem tipičnem designu, s pomočjo katerega lahko vaš načrtovalec kuhinje vedno najde edinstvene rešitve kar pomeni, da vašo sanjsko kuhinjo narišemo do milimetra natančno. Kuhinje DAN KÜCHEN so pojem vrhunske kvalitete, predvsem pa pomenijo gastronomski užitek, toplino in druženje...

...v prijetnem domačem okolju.

Vrhunska kvaliteta z doživljenjsko garancijo na vodila, z vrhunskim dizajnom elementov, barv in obdelav enostavno ne morete zgrešiti. Zahtevajte najboljše za vaš denar!

 

Zakaj se odločiti za nakup pri nas?

Za sabo imamo imamo preko 1000 zadovoljnih strank in naši svetovalci imajo preko 10 let izkušenj pri načrtovanju kuhinj. Neneho se izobražujemo, nenehno uvajamo inovacije, ki jih narekuje stroka in radi poskrbimo za čisto vsako stranko. Pomagamo urediti kuhijski prostor, da bo lep in prijeten od katerega se boste težko ločili.

Smo zato tudi največji in vodilni salon Dankuchen kuhinj v Sloveniji.

Na socialnih omrežjih


Najdete nas tudi na socialnih omrežjih!

P.E. KRANJ

STUDIO KUHINJ KRANJ

PC Šenčur, Poslovna cona A 2
4208 Šenčur

www.dankuchen-kranj.si